Häätanssikurssi hääpareille ja juhlaväelle

Häätanssikurssi on ihanteellinen, selkeä sekä tiivis kurssi juhlapäivän tansseja varten. Se on mukavaa yhteistä aikaa tärkeän asian äärellä. Kurssin aikana opetellaan hidas valssi, nopea valssi sekä foksi. Nämä kolme yleissivistävää tanssia pelastavat sinut elämäsi tärkeimpänä päivänä ja näistä tansseista hyödyt varmasti myös jatkossa elämäsi muissa tanssitilanteissa. Kurssi lähtee aivan alkeista, joten aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse. Kurssille ovat tervetulleita hääparien lisäksi myös muut juhlavieraat.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu hääpareille, juhlavieraille ja muille tanssista kiinnostuneille, jotka haluavat oppia yleisimmät häissä- ja juhlissa tanssitut tanssit. Kouluttajana on Sini Karttunen.

Ajankohta ja kesto

La 4.5.2024 klo 10.00-15.00

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, Louhi 1.krs (liikuntasali), 90220 Oulu

Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston (Kontinkankaan yksikkö) järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Hinta

49€/hlö

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 5 tuntia.

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on oppia hidas valssi, nopea valssi sekä foksi

Lisätietoja

Tuomas Tarkki, p. 040 131 9817, tuomas.tarkki@osao.fi

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hakeminen

Painamalla ”Ilmoittaudu koulutukseen”-painiketta siirryt suoraan hakujärjestelmään täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Hakuaika päättyy 28.4.2024

Ilmoittaudu koulutukseen

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, peritään opiskelijamaksu kokonaisuudessaan.