SKF – OSAO Edu yhteiskoulutus | Laserlinjaus koneenasennuksessa

Laserlinjaus koneenasennuksessa -koulutuksessa opit akselien linjauksen eri vaiheet ja eri kohteille vaadittavat linjaustarkkuudet ja niiden perusteet. Koulutuksen käytyäsi kykenet linjaamaan tavallisimmat kytkimet, akselit ja hihnapyörät laserlinjauslaitteella. Koulutus toteutetaan OSAO Edu Oy:n ja Oy SKF Ab:n yhteistyönä.

Kurssin kuvaus

Koulutus toteutetaan yhdessä SKF kanssa. SKF Oy on vankka koneenasennuksen asiantuntija, jolla on yli 100 vuoden kokemus ja tietämys pyörivistä laitteista. Laserlinjaus-koulutus tarjoaa uutta teknologiaa ja osaamista akselien linjaukseen.

Kurssilla oppiminen tapahtuu SKF:n laitteilla OSAOn modernissa oppimisympäristössä osaavan henkilökunnan opastuksella. Koulutus koostuu luennoista ja käytännön harjoituksista laserlinjauslaitteilla.

Ajankohta

Seuraavan SKF-OSAO Edu yhteistyökoulutuksen Laserlinjaus koneenasennuksessa ajankohtaa ei ole vahvistettu.

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 2A, 90250 Oulu

Hinta

960 eur (+ alv). Hintaan sisältyy lounas ja kahvit. Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen laajuus

2 päivää

Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa opit akselien linjauksen eri vaiheet ja eri kohteille vaadittavat linjaustarkkuudet ja niiden perusteet. Koulutuksen käytyäsi kykenet linjaamaan tavallisimmat kytkimet, akselit ja hihnapyörät laserlinjauslaitteella.

Koulutuksen sisältö

  • Akselin tarkan linjauksen edellytykset
  • ”Pehmyt tassu” ilmiön tarkastus ja korjaaminen
  • Lämpölaajenemisen huomiointi ja mittaaminen
  • Linjauksen vaikutus koneiden tärinätasoihin, energiankulutukseen ja käytettävyyteen

Kohderyhmä

  • Kone- ja laiteasennuksista sekä linjauksista vastaavat ja niitä suorittavat kunnossapitoasentajat
  • Laitosmiehet
  • Tarkastajat
  • Työnjohtajat

Lisätiedot

Markus Seppänen, markus.seppanen@osao.fi, p. 050 428 0752

Muut tarvittavat yhteystiedot

www.skf.fi

 

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Minimiosallistujamäärä: 6

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Linkki toimii ilmoittautumisajan ollessa voimassa. Hakulinkki tulee sivulle, kun ilmoittautuminen on jälleen mahdollista.

 

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.