Lasten liikunnan edistäminen 60 osp

Tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta

Tutkinnon osa antaa osaamista lasten liikunnan suunnitteluun, motoristen perustaitojen kehittämiseen ja lasten liikunnan ohjaamiseen. Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta.

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku.

Ajankohta

Koulutus alkaa joustavasti. Koulutuksen kesto on noin 9 kuukautta. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutuspaikka

OSAO, Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu.

Hinta

Koulutuksen hinta on 115 € (alv 0 %).

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 60 osp. Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa Sirpa Pehkonen p. 044 703 7875, sirpa.pehkonen@osao.fi

Koulutuksen tavoite

Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta. Opinnot tukevat varhaiskasvatuksessa, koulussa ja harrastustoiminnassa toimivien henkilöiden osaamista alle 13-vuotiaiden lasten liikunnan ohjauksessa ja sen edistämisessä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti OSAOn Kontinkankaan yksikön toimitiloissa. Oppimisympäristöinä on myös verkko-oppimisympäristö sekä alan työpaikat.

Tutustu sisältöön ePerusteet palvelussa

Lisätietoja

Koulutuksen sisällöstä

Sirpa Pehkonen, p. 044 7037875, sirpa.pehkonen@osao.fi
Minna Kettunen, p. 044 2319870, minna.kettunen@osao.fi

Hakeutumisesta

OSAO Ovi hakijapalvelut, p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 3 pistettä

Kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostilla ja kutsun lähettämisestä lähetetään hakijalle tekstiviesti.

Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin opetuskieli, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Lisätietoa täältä Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Hae koulutukseen

Alle tulevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.