Lasten liikunnan edistäminen 60 osp

Tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta

Tutkinnon osa antaa osaamista lasten liikunnan suunnitteluun, motoristen perustaitojen kehittämiseen ja lasten liikunnan ohjaamiseen. Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnonosa täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta. Opinnot ovat monimuotokoulutusta, jotka voi suorittaa työn ohella.

Kohderyhmä

Tutkinnon osan suorittaminen tukee varhaiskasvatuksessa, koulussa ja harrastustoiminnassa toimivien työntekijöiden osaamista alle kouluikäisten ja pienten lasten liikunnan ohjauksessa ja sen edistämisessä.

Hakeutuminen

Hakuika koulutukseen on 9.9. – 15.11.2020.

Ajankohta

Koulutus toteutetaan ajalla 11.1. – 22.10.2021. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu ja Virpiniementie 526, 90810 Haukipudas

Hinta

Koulutuksen hinta on 115 € (alv 0 %).

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 60 osp. Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa Mirva Saastamoinen p. 050 5937 076, mirva.saastamoinen@osao.fi

Koulutuksen tavoite

Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta. Opinnot tukevat varhaiskasvatuksessa, koulussa ja harrastustoiminnassa toimivien henkilöiden osaamista alle kouluikäisten ja pienten lasten liikunnan ohjauksessa ja sen edistämisessä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on monimuotokoulutusta ja lähipäivät (7h) ovat arkisin 1-2päivää kuukaudessa. Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja vahvistaa lasten liikunnan suunnitteluun, motoristen perustaitojen kehittämiseen ja lasten liikunnan ohjaamiseen liittyviä taitojasi. Koulutuksen päätteksi osoitat osaamisesi lasten liikunnan toimintaympäristössä käytännön työtehtävissä.

Tutustu sisältöön ePerusteet palvelussa

Lisätietoja

Koulutuksen sisällöstä

Sirpa Pehkonen
044 7037875
sirpa.pehkonen@osao.fi

Hakeutumisesta

OSAO Ovi hakijapalvelut
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 3 pistettä

Valintapäätös tehdään viimeistään viikolla 50. Valituille ja varasijalla oleville tiedotetaan opiskelijavalinnasta sähköpostilla ja kirjeellä. Valitsematta jääneille ilmoitetaan tieto kirjeellä. Opiskelupaikka tulee vahvistaa 4.1.2021 mennessä.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin opetuskieli, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Lisätietoa täältä Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Hae koulutukseen

Alle tulevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikanvastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.