OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Ammatilliset perustutkinnot / Lihatuotteiden valmistaja

Lihatuotteiden valmistaja

Elintarvikealan perustutkinto

Lihatuotteiden valmistaja

Lihatuotteiden valmistajana osaat valmistaa, käsitellä ja jalostaa lihaa ja kalaa. Opinnoissasi perehdyt elintarkealan kehitystarpeisiin ja tuotekehittelyyn. Lihatuotteiden valmistajana sinulla on vankaa raaka-ainetuntemus sekä osaat neuvoa asiakkaita vaativissakin tilanteissa. Tunnet alan laitteet ja menetelmät. Osaat auttaa asiakkaita löytämään terveellisiä, elämyksellisiä ja vaivattomia makukokemuksia. Voit työskennellä valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä liha-alan yrityksissä sekä elintarvikekauppojen lihaosastoilla.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Hae yhteishaussa

+

Valtakunnallinen yhteishaku on tarkoitettu pääasiassa peruskoulun päättäville nuorille. Tietyissä tutkinnoissa on paikkoja myös ylioppilaille. Yhteishaku on helmi-maaliskuussa. Lisätietoja yhteishausta www.osao.fi/yhteishaku.

Seuraava yhteishaku
20.2. - 13.3.2018, www.opintopolku.fi

Koulutuksen ajankohta ja laajuus

Aloitus elokuussa 2018, kesto noin 3 vuotta.

Tutkinnon muodostuminen
Ammatilliset tutkinnon osat 135 osp

• Pakolliset tutkinnon osat 105 osp

  • Elintarviketuotannossa toimiminen, 30 osp
  • Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito, 30 osp
  • Elintarvikkeiden valmistus, 45 osp

• Valinnaiset tutkinnot osat 35 osp

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp
Vapaasti valittavat tutkinnon osat 10 osp

Tutkinnon perusteet (ePerusteet-palveluun) »

Opiskelijavalinta
Pääsy- tai soveltuvuuskoe: ei

Yksiköt
Kaukovainion yksikkö, palvelut »

Aloituspaikkoja yhteishaussa
16 pk

Lisätietoja opinto-ohjaajilta
Lea Perhomaa
p. 050 590 9662
lea.perhomaa@osao.fi

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
Suorahaku