OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Erikoisammattitutkinnot / Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, vauriokorjauksen osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, vauriokorjauksen osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, vauriokorjauksen osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon, vauriokorjauksen osaamisalan suoritettuasi sinulla on laaja-alainen autokorinkorjauksen tai automaalauksen ammatillinen osaaminen ja tuntemus. Tutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä alan vaativimmissa työtehtävissä ja kehittää ammattitaitoasi alan nopean kehityksen mukana. Tulevissa työtehtävissä hallitset automaalauksen vaatimat materiaalit, autonrakenteet ja CABAS- järjestelmän. Autokoripuolella suoritat vaativia korikorjauksia kustannustehokkaasti ja asiakastyytyväisyyden säilyttäen. Hallitset myös työnopastuksen, yritystalouden ja palvelu- ja vauriokorjausprosessin. Sinulla on valmiudet toimia korjaamon sisäisenä kouluttajana tai vauriokorjaamon työnjohtajana.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, vauriokorjauksen osaamisala on suunnattu alalla työskenteleville automaalareille ja autokorinkorjaajille, joilla on alan ammattitutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot, sekä useamman vuoden laaja-alainen työkokemus vauriokorjauksesta.

Ajankohta ja kesto
Koulutuksen voi aloittaa joustavasti. Koulutuksen kestoon vaikuttaa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähipäivät ja etäopiskelu tukevat toisiaan. Lähiopetuspäiviä on keskimäärin 1-2 kuukaudessa.

Tutkinto
Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettaä (osp).

Pakolliset tutkinnon osat, 60 osp:
Vahingon haltuunotto
Vauriokorjausprosessi

Valinnaiset tutkinnon osat:
valittava yhteensä 120 osp

Tutkinnon perusteet (ePerusteet-palveluun) »

Koulutuspaikka
OSAO, Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Hinta
Opiskelijamaksu on 250 € (alv 0 %).

Hakeutuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Voit hakea koulutukseen tästä

Lisätietoja koulutuksesta
Harri Käpylä, p. 050 436 1332 tai harri.kapyla@osao.fi (automaalarimestari/autokorimestari)

Seppo Ovaska, p. 050 438 2658 tai seppo.ovaska@osao.fi (autokorimestari)


Lisätietoa hakeutumisesta
OSAO Ovi
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Valintaperusteet
- Tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen
- Haastattelu

Opiskelijavalinta
Hakijoihin ollaan yhteydessä viikoittain. Opiskelijavalinta tehdään haastattelun perusteella. Haastattelun yhteydessä on mahdollinen kielitaidon arviointi henkilöille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi. Valintatieto ilmoitetaan puhelimitse.

Peruutusehto
Valmistavaan koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää valmistavan koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku