OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Erikoisammattitutkinnot / Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto, lattianpäällystyksen osaamisala, lattiamestari

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinto, lattianpäällystyksen osaamisala, lattiamestari

Lattianpäällystyksen osaamisalan suorittanut lattiamestari osaa tehdä alalle tyypillisiä työsuunnitelmia ja kustannuslaskelmia ja johtaa lattianpäällystäjien työskentelyä. Hän voi olla erikoistunut mattomaisten päällysteiden asennuksiin, tai hänellä voi olla erikoisosaamista laatoituksista, parkettitöistä tai betonilattioiden pinnoituksista.

Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinnon suorittaneita työskentelee esimerkiksi itsenäisinä ammatinharjoittajina rakennustyömailla, pintakäsittelyalan yrittäjinä, yritysten vastuullisissa työ- ja esimiestehtävissä sekä erilaisissa opetus-, konsultointi- ja valvontatehtävissä. Toiminta voi olla erittäin laaja-alaista tai johonkin erityisosaamiseen suuntautunutta.

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä 
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet pintakäsittelyalalla, jolla on alan ammattitutkinto suoritettuna tai sitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutus soveltuu esimiestehtävissä tai vastaavissa tehtävissä oleville pintakäsittelyalan ammattilaisille.

Ajankohta ja kesto
Koulutuksen aloitus joustavasti monimuotokoulutuksena sisältäen lähi- ja etäopiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Tutkinto
Pintakäsittelyalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Tutkinnon perusteet (ePerusteet-palveluun)

Koulutuspaikka
OSAO, Haukipudas

Hakeminen
Tutkintoon voit hakeutua tästä 

Hinta
Opiskelijamaksu on 250 € (alv 0 %)

Lisätietoja
Kari Holappa p. 044 703 7759, kari.holappa@osao.fi

Valintaperusteet

  • haastattelu, jossa arvioidaan hakijan soveltuvuus alalle, alalla työskentely tai alalle soveltuva aikaisempi koulutus tai muu osaaminen sekä koulutustarve

Hakijat kutsutaan haastatteluun viikoittain. Kielitaidon arviointi järjestetään tarvittaessa haastattelun yhteydessä. Valintapäätös tehdään haastattelun jälkeen. Valinnasta ilmoitetaan puhelimitse.

Ammattitutkintostipendi
Koko tutkinnon suorittanut voi hakea työllisyysrahastolta 400 euron suuruista stipendiä. Edellytyksenä hakijalle on, että hän on ennen tutkinnon suorittamista ollut työ- tai virkasuhteessa suomalaiseen työnantajaan vähintään viisi vuotta. Rahaa on haettava viimeistään vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta.

Peruutusehto
Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palautetan ja se veloitetaan kokonaan

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku