OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Kahvilapalvelut -tutkinnon osa, 10 osp

Kahvilapalvelut -tutkinnon osa, 10 osp

Kahvilapalvelut -tutkinnon osa, 10 osp

Lisätietoja

Yhteyshenkilö 
Opettaja Anne Vimpari 
p. 050 5727 503
anne.vimpari@osao.fi

Järjestävä yksikkö
OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö, Kempele
Niittyrannantie 5, 90440 KEMPELE

Haku 
Jatkuva haku.
Haku tapahtuu OSAOn koulutuskalenterista »

HUOM! Linkistä avautuu ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla hakeudu/ilmoittaudu.

Ajankohta
Koulutus alkaa kuukausittain seuraavasti:
7.1.2019
4.2.2019
11.3.2019
1.4.2019
12.8.2019
2.9.2019
7.10.2019

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnainen tutkinnon osa

Kahvilapalvelut -tutkinnon osa on suunnattu sinulle, joka haluat toimia asiakaspalvelussa, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle.

Kohderyhmä 
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, VALMA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ja antaa mahdollisuus kurkistaa ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.

Koulutuksen sisältö
• työtehtävät kahvilassa työyhteisön jäsenenä
• asiakaspalvelu
• kahvilatuotteiden myynti ja tarjoilu
• kassatyöskentely

Koulutuksen toteutus 
Koulutuksen laajuus on 10 osaamispistettä (osp) ja kesto noin kaksi kuukautta. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkemmin opiskeluaikasi. 

Opiskelu toteutetaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden kahvilaympäristössä ja arvioidaan asteikolla K5-T1 (kiitettävä, hyvä, tyydyttävä). 

Hinta
Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Valintaperusteet
Hakijat kontaktoidaan ja kutsutaan haastatteluun joustavasti hakuaikana. Haastattelussa painotetaan soveltuvuutta asiakaspalveluun, tarvetta koulutukseen ja valmiuksia verkko-opiskelutehtävien opiskeluun työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku