Proof of Concept -rahoitushakemus

Proof of Concept -rahoitushakemuslomake

OSAOn opiskelijat ja henkilökunta voivat hakea tukea uudenlaisen konseptin tai liikeidean potentiaalin testaamiseen. Proof of Concept -rahoituksen avulla voidaan osoittaa, että idea tai keksintö toimii suunnitellulla tavalla. Rahoitusta hakevan liikeidean on oltava innovatiivinen ja siinä täytyy olla mukana uuden testaamista ja / tai kokeilemista. PoC-rahoitusta on mahdollista saada ostopalveluihin, materiaalihankintoihin, matkoihin sekä oppilaitosten henkilöstön palkkakuluihin.

Rahoituksella pyritään tukemaan ja nopeuttamaan uudenlaisten liiketoimintakonseptien kaupallistamista. Rahoitusta OSAOssa on käytettävissä 50 000 euroa.

Jo olemassa oleva yritys ei voi saada rahoitusta. Päätökset tekee OSAOssa toimikuntakunta, jonka puheenjohtajana toimii yksikönjohtaja Antti Rovamo.  Hakemukset tulee jättää kuukauden 15 päivään mennessä ja ne käsitellään kyseisen kuukauden 20. päivänä. Hakemuksia ei käsitellä kesä- ja heinäkuussa.

Punataustainen kuva, jossa iso valkoinen kysymysmerkki ja huutomerkki ja vieressä teksti "Onko sinulla uusi idea tai keksintö? Hae PoC-rahoitusta. Rahoitushaku www.osao.fi/poc". Oikeassa yläkulmassa valkoinen OSAOn logo.

Täytäthän ainakin tähdellä (*) merkityt tiedot.

  • Hakijan tiedot

  • Idean kuvaaminen

  • Arvio kustannuksista