Kodin ja koulun yhteistyö

Kodin ja koulun välisellä yhteistyöllä tuemme opiskelusi edellytyksiä sekä terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Järjestämme yhteistyön niin, että saat tukea sekä opiskelua että hyvinvointia koskeviin kysymyksiin ja mahdollisiin ongelmiin.

Wilma

Wilma-ohjelma on keskeinen yhteydenpidon kanava opiskelijoiden vanhempiin ja huoltajiin. Jos olet alaikäinen, huoltajasi saa tunnukset Wilmaan. Yli 18-vuotiaan opiskelijan vanhemmat saavat Wilma-tunnukset vain opiskelijan luvalla.

 

Tästä linkistä Wilmaan

Kotiväenilta

Yksiköt järjestävät kotiväeniltoja uusien opiskelijoiden vanhemmille, huoltajille ja perheenjäsenille. Lisäksi opiskelijoiden kotiväki kutsutaan yksikön avoimiin oviin ja muihin tapahtumiin. Omaopettajan vastuulla on pitää aktiivista yhteyttä huoltajasi tai alle 18-vuotiaiden yksin Suomeen tulleiden nuorten osalta heidän edustajiensa kanssa.

Muu yhteistyö

Osassa yksiköistä toimii myös yhteistyöryhmiä, joissa on oppilaitoksen edustajia ja vanhempia. Myös opiskelijoiden kotiväet ovat lämpimästi tervetulleet OSAOn yksiköiden tapahtumiin, erilaisiin tilaisuuksiin ja avoimiin oviin.